Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο σκύλος του The Artist


Ο τετράποδος συμπρωταγωνιστής της ταινίας  The Artist  αποσύρεται μετά τα Όσκαρ

Ο ζωηρός και παιχνιδιάρης Άγκι που γοήτευσε τους πάντες στην ταινία  The Artist  είναι πλέον μεγάλος σταρ του Χόλυγουντ χάρη στη μοναδική ερμηνεία του δίπλα στον Jean Dujardin

Όταν απονεμήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες, την παράσταση δεν έκλεψε ο Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά η τελευταία ανακάλυψη του Χόλυγουντ: ο Άγκι, ο σκύλος του The Artist. Και όταν ο πρωταγωνιστής του Αρτίστα Jean Dujardin σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για κωμωδία ή μιούζικαλ, στο πόντιουμ τον συνόδευσε ο Άγκι και μαζί εκτέλεσαν το φημισμένο νούμερο της ταινίας: μόλις ο Jean Dujardin κάνει ότι τον πυροβολεί, ο Άγκι πέφτει κάτω παριστάνοντας το νεκρό.

Το 10χρονο γλυκύτατο Τζακ Ράσελ τεριέ θα ανοίξει το φετινό σόου της απονομής των Όσκαρ δίπλα στον οικοδεσπότη Billy Crystal. Αλλά αυτή θα είναι η τελευταία του εμφάνιση αφού έχει εμφανίσει μια σπάνια ασθένεια και θα πρέπει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πάσχει από σύνδρομο τρέμουλου» είπε ο εκπαιδευτής του, Omar Von Miller. «Ξοδέψαμε πολλά λεφτά για να μάθουμε τι το προκαλεί, αλλά οι ειδικοί δεν ξέρουν να μας πουν. Το μόνο που μπορούν να μας πουν οι κτηνίατροι, μετά από όλες τις εξετάσεις και τις αξονικές, είναι ότι είναι νευρικής φύσεως και ότι δεν υποφέρει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου