Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Hugo, η νέα ταινία του Martin Scorsese

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 1930, ο Hugo Cabre , ένα 12χρονο ορφανό αγόρι, κατοικεί στις στοές του σιδηροδρομικού σταθμού του κέντρου της πόλης, φροντίζοντας τα ρολόγια που υπάρχουν εκεί και κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων. Η μοναδική παρέα του είναι ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο μηχάνημα, που έχει στο κέντρο του μια υποδοχή για ένα κλειδί σε σχήμα καρδιάς και είναι το μόνο που του έχει απομείνει από τον πατέρα του. Όταν εμφανίζονται ένα εκκεντρικό κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία και τις περιπέτειες και ένας παράξενος γέρος, ιδιοκτήτης μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, όλα ανατρέπονται, σε βαθμό που η μυστική ζωή και το πολύτιμο μυστικό του Χιούγκο που τον συνδέει με τον νεκρό πατέρα του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ένα αινιγματικό σχέδιο, ένα πολύτιμο σημειωματάριο, μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς, ένα κλεμμένο κλειδί, ένας μηχανικός άνθρωπος και το καλά κρυμμένο μήνυμα του νεκρού πατέρα του Χιούγκο απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά αυτής της περίπλοκης, τρυφερής και μαγευτικής ιστορίας ενός παιδιού -αλλά και του ίδιου του κινηματογράφου, που φτάνει και ενίοτε ξεπερνά τα όρια της μαγείας.

Η νέα ταινία του Martin Scorsese!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Salmon Fishing in the Yemen

Το trailer της ταινίας Salmon Fishing in the Yemen με τον Ewan McGregor, την Emily Blunt και την Kristin Scott Thomas είναι γεγονός! Και μας δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για την νέα ταινία που αναμένεται περίπου το Μάρτη στην Ελλάδα. 


The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man is back! Η τέταρτη ταινία του είδους, σε μια πιο σκοτεινή και υποβλητική εκδοχή, που δείχνει πώς σχεδιάζει η Marvel τον νέο Spider-Man με τον Andrew Garfield του Social Network στο ρόλο του Spiderman και την Emma Stone στο ρόλο της Γκουέν.



Online Directory - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Trailer Hunger Games (Αγώνες Πείνας)



Η πολυαναμενόμενη ταινία του 2012 είναι φυσικά οι Αγώνες Πείνας, (Hunger Games) που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Σούζαν Κόλινς.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κάτνις Έβεργκρην, που προσφέρεται οικειοθελώς να συμμετάσχει στη θέση της μικρής της αδελφής, είναι η Jennifer Lawrence (Winter’s Bone, X-Men: First Class) και στο ρόλο του φίλου της και συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ ο Josh Hutcherson (The Kinds are All Right, Ταξείδι στο Κέντρο της Γης). Μαζί τους οι Woody Harrelson, Donald Sutherland, Stanley Tucc, Elizabeth Banks και Liam Hemsworth.