Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι 300 και ο Ξέρξης

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι τον βρήκε τον Ξέρξη στους 300 και έγινε έτσι, μες στο piercing, τα τατουάζ και την εν γένει...χαρά; Εσείς μπορεί να μην ...αλλά το Hollywood αποφάσισε να σας τη λύσει την απορία έτσι κι αλλιώς! Μετά τους 300 λοιπόν, ο Zack Snyder επιστρέφει με ένα prequel που θα έχει τον τίτλο Η μάχη της Αρτεμισίας - Battle of Artemisia.

 Η ιστορία της ταινίας θα εξηγεί το πώς έγινε ο Ξέρξης αυτή η παράξενη θεό- οντότητα. Σε αυτήν την ταινία η ιστορία πηγαίνει πίσω στο θάνατο του πατέρα του, Δαρείου, από τους τραυματισμούς που υπέστη κατά τη Μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ. Ο Δαρείος είχε πει στο γιος του να μην επιτεθεί στους Έλληνες, επειδή μπορούν μόνο να τιμωρηθούν από τον Θεό, και έτσι ο Ξέρξης προσπάθησε να μετατρέψει τον εαυτό του σε μια θεότητα για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του.

Τρέιλερ δεν έχουμε δει ακόμα - αλλά λίγο τρομάξαμε με την περιγραφή. Το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα πρωταγωνιστούν ο Rodrigo Santoro και πάλι ως Ξέρξης, η Eva Green ως Αρτεμισία και ο Sullivan Stapleton ως Θεμιστοκλής. Βέβαια λείπει μεχρι στιγμής ο Μιλτιάδης από το κάστ, αλλά ποιος ξέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου